Allpresan mango na sprchovanie

Kód: 400106
€15,90 / ks
NA SKLADE

Sprchová pena s ovocnou vôňou magna vyčistí a zjemní pokožku pri každej sprche.

  • Hydratuje a osvieži pokožku na celom tele
  • Letná vôňa manga
  • Vhodné aj na holenie

Balenie 200 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Limitovaná edícia sprchovej peny Allpresan mango

S unikátnou penovou textúrou a vzácnymi olejmi v zložení je sprchovanie s Allpresan mango vždy zážitok. Každý deň sa môžete sprchovať v atmosfére Karibiku, ktorú dopĺňa ovocná vôňa manga. Po každej sprche s Allpresan mango budete mať dovolenkovú náladu.

Allpresan mango veľmi dobre hydratuje pokožku, preto je po sprche mäkká a hladká. Obsahuje extrakt z aloe vera, avokádový olej, jojobový olej a olivový olej. So sprchovými penami z limitovanej edície Skincair by Allpresan začnete každý deň sviežo presne ako na dovolenke.

Ako Allpresan mango pomáha?

Krémová pena Allpresan mango bola vyvinutá na čistenie a hydratovanie pokožky počas každodennej sprchy. Pena je tiež vhodná na holenie nôh alebo podpazušia.

  • Vhodná na všetky typy pokožky
  • Ovocná vôňa manga
  • Ideálna na sprchovanie a holenie

Zloženie Allpresanu mango

Krémové peny Allpresan sú maximálne bezpečné a vhodné aj pre veľmi citlivú pokožku.

  • Neobsahuje parabény
  • Neobsahuje silikónové oleje

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Disodium Cocoamphodiacetate, Propane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Urea, Dicaprylyl Ether, Parfum, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzide Citric Acid, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal

Aplikácia Allpresanu mango

Krémová pena sa veľmi jednoducho aplikuje pomocou dávkovača. 

  1. Pred aplikáciou nádobu potraste, aby sa obsah premiešal
  2. Pokožku pred aplikáciou navlhčite / osprchujte
  3. Na pokožku aplikujte penu o veľkosti vlašského orecha
  4. Votrite do pokožky tak ako to robíte s bežným sprchovým mydlom
  5. Penu nechajte chvíľu pôsobiť a zmyte vodou

 

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: